29

Gıda Sektörünün Karadeniz Bölgesinde dünyaya açılan kapısı Samsun Gıda 2016 Fuarı 24-27 Kasım 2016 tarihleri arasında ziyaretçilerin akınına uğradı. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistik konularında faaliyet gösteren yüzlerce firmanın katıldığı fuarda üyelerimiz Çelebi Tarım Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti ile Tekin Süt Ürünleri Tic. Ltd. Şti. standlarını ziyarete açtılar.

Üretici ile tüketicilerin bir araya geldiği Samsun Gıda 2016 fuarına kurumumuzu temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Haluk TRABZON, Genel Sekreter Emre KIZIL ve Tescil Memuru Ahmet Yüksel KARA katıldı. 

Üyelerimizin açmış olduğu standları ziyaret eden Terme Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk TRABZON "Fuarlar gerek sanayi, gerek tarım ürünlerinin tanıtımı,  üretici ve tüketicinin buluşması açısından çok önemli organizasyonlardır. Fuarımızı dolaşırken bizzat ilçemizde üyelerimiz tarafından üretilen ürünleri görmekten de ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Fuarımızın üreticilerimiz için bereketli ve bol kazançlı, tüketicilerimiz için de ihtiyaçlarının karşılandığı bir etkinlik olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

 

 

 

Okunma Sayısı: 2456
resim