17 Temmuz 2019 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki MURZİOĞLU ile TOBB Borsalar Müdürlüğü Uzmanı Tahir ARGÜÇ borsamızı ziyaret ettiler.

Borsamız Hizmet Binasında gerçekleştirilen ziyarette Terme Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk TRABZON ve Meclis Başkanı Bülent BERK ile Terme Ticaret Borsası Meclis Üyeleri hazır bulundular.

Başkan Trabzon, ziyaretçilere ilçemiz, borsamız ve yerel ekonomi hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu ve ilçemizde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının yaşadığı sıkıntıları TOBB Başkan Yardımcısı Murzioğlu'na aktardı.

Ziyaretin sonunda Başkan Haluk TRABZON, ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki MURZİOĞLU'na ziyaretleri anısına plaket taktim etti.