Terme Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Oda-Borsaların Uluslararası oda-borsa statüsüne ulaşması için uyguladığı ‘Akreditasyon Sürecini’ ikinci kez başarıyla geçerek, beş yıldızlı hizmeti sunan ‘Oda-Borsalar’ arasında yerini almaya devam etti. Türkiye Odalar Borsalar Birliği konferans salonunda düzenlenen törende Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile Oda ve Borsa başkanları katılırken, Terme Ticaret Borsası'nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Haluk TRABZON, Meclis Başkanı Bülent BERK, Meclis Başkan Yardımcısı Yalçın KUYU, Meclis Üyeleri Hüseyin BACACI, Osman KULAÇ, Vahdettin YAVUZ, Turkay TOMRUKÇU, Murat KÜÇÜK, Yaşar AYYILDIZ ve Muhasebe Memuru Cihan GÜVEN katıldı.