04

Terme Ticaret Borsası Meclis Kurulu Asil ve Yedek üye seçimleri 1 Nisan 2018 Pazar günü Terme Ticaret Borsası Hizmet binasında gerçekleştirildi.

Terme Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk TRABZON’un tek liste ile girdiği seçimden güvenoyu alarak çıktı. Seçim sonunda bir konuşma yapan Başkan TRABZON şunları söyledi;

Değerli Üyelerimiz;

Sizlerin de destekleriyle bir seçimi daha geride bıraktık. Göreve geldiğimiz günden bu yana bizden desteğinizi hiç esirgemediniz. Şahsıma ve ekibimize duyduğunuz güven için çok teşekkür ediyorum.

Bu yeni dönemde ağırlığımız Borsamızın kurumsal alt yapısının geliştirilmesi ve yeni bir hizmet binası kazandırılması olacak. Bunun ilk adımlarını geçtiğimiz yıl almış olduğumuz Akreditasyon Sertifikası ile atmış bulunuyoruz. Bugün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği camiası içinde bir ayrıcalık haline gelen Akreditasyon Sertifikasını geçtiğimiz yıl yöneticilerimizin ve personelimizin gayreti ile kazanmayı başardık. Bundan sonraki süreçte de sizin güveniniz ve desteğiniz ile ilerlemeye devam edeceğiz. Bu kurum sizlerin katmış olduğu değer ile ayakta durmaktadır ve siz var olduğunuz müddetçe var olacaktır.

Bugün gerçekleştirdiğimiz seçimde buraya gelip oy kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Önceki dönem birlikte görev yaptığımız meclis üyelerimize hizmetlerinden ötürü şükranlarımı sunuyor ve yeni seçilmiş olan meclis üyelerimize de başarılar diliyorum.

Okunma Sayısı: 1486
resim