11

Oda ve Borsaların kurumsal kapasitesinin arttırılması ve hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından kurulan ve 5 yıldızlı hizmet yarışı olarakta tanımlan Terme Ticaret Borsası'nın Akreditasyon sistemi, 10 Ocak 2016 tarihinde Türk Loydu Vakfı TOBB Akreditasyon Sistemi Baş Denetçisi Serkan ŞAHİN'in gerçekleştirdiği denetiminden başarı ile geçti.

 

Terme Ticaret Borsası'nda gerçekleştirilen akreditasyon sistemi denetimi açılış toplantısı ile başladı. Açılış toplantısına Terme Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bülent BERK, Meclis Başkan Yardımcısı Yalçın KUYU, Meclis Üyesi Hüseyin BACACI, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman KULAÇ ve Murat KÜÇÜK ile Terme Ticaret Borsası personelleri katıldı. 

 

Açılış toplantısında bir konuşma yapan Meclis Başkanı Bülent BERK, borsanın akreditasyon sistemine yönelik gerçekleştirdiği faaliyetler ve 2015-2018 yıllarını kapsayan stratejik planı hakkında bilgi verdi. 

  

Bağımsız Denetleme Kuruluşu Türk Loydu Vakfı tarafından yapılan ve gün boyu süren denetimde Terme Ticaret Borsası personelleri akreditasyon sistemine yönelik çalışmalarını sundu ve denetim kapanış toplantısı ile sona erdi. Denetimin ardından kapanış toplantısında konuşan Türk Loydu Baş Denetçisi Serkan Şahin, Terme Ticaret Borsası'nın 13 başlıkta yapılan incelemeden başarılı olduğunu belirtti ve borsanın hizmet kalitesini daha da geliştirmesi için önerilerde bulundu.

 

 

 

 

 

 

Okunma Sayısı: 2064
resim