19

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Terme Ticaret Borsası iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiğimiz eğitim yardımlarımız 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında da devam etti. Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Ahmet ERSOY İlkokulu'nda düzenlemiş olduğu organizasyon ile Terme İlçesinde örgün eğitim veren ilk ve ortaöğretim kurumlarının ilk ve son sınıf aralığında eğitim ve öğrenim gören ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye kırtasiye yardımları ulaştırılmaya başlandı.

Ahmet ERSOY İlkokulu'nda gerçekleştirilen teslim törenine Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer ERSOY, Milli Eğitim Şube Müdürü Vahit DURAN, Ahmet ERSOY İlkokulu Müdürü Münir YÜKSEL, Ahmet ERSOY İlkokulu'nda görevli öğretmenler ile Terme Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Yalçın KUYU, Meclis Üyesi Hüseyi BACACI, Meclis Üyesi Yaşar AYYILDIZ ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman KULAÇ ile Genel Sekreter Emre KIZIL katıldı.

Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tesbit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere hazırlanan 600 adet kırtasiye yardım paketi, Terme Ticaret Borsası yöneticileri tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi. Teslim töreninde konuşan Meclis Üyesi Hüseyin BACACI " Bu organizasyona önemli katkılarından dolayı başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne, emeği geçen tüm Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarımıza ve Borsamız Yönetimine teşekkür ediyoruz. Geleceğimizi temsil eden kıymetli öğrencilerimize böyle bir yardımda bulunabilmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. 

Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer ERSOY " Bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da eğitim ve öğrenime yaptıkları desteklerden ötürü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne ve Terme Ticaret Borsası Yöneticilerine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Okunma Sayısı: 2336
resim