11

Terme Ticaret Borsası 2016 yılı Eğitim Planı dahilinde gerçekleştirilen Personel eğitimlerinden ikincisi olan "Avucunuzdaki Kelebek; Motivasyon" konulu eğitim 9 Ekim 2016 Pazar günü Terme Ticaret Borsası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İzgören Akademi Eğitmenlerinden Oytun YUMŞAK tarafından verilen eğitime Samsun İli dahlindeki tüm oda ve borsaların Genel Sekreterleri ile personelleri katıldı.

 

Terme Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emre KIZIL "Terme Ticaret Borsası'nın 2015-2018 yıllarını kapsayan Stratejik Planının temel amaçlarından birisi de  "Kurumsal Kapasitenin Arttırılması"dır. Bu amaç doğrultusunda belirlediğimiz hedeflerden biri olan personel eğitimlerini Samsun İlinde mevcut tüm oda ve borsa çalışanları ile birlikte uygulamaya devam etmekteyiz" dedi ve eğitime katılan tüm oda ve borsa çalışanlarına teşekkür etti.

 

9 Ekim 2016 Pazar günü gerçekleştirilen eğitime Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet ALİYAZICI, Bafra Ticaret Borsası Genel Sekreteri Bayram TOSUN, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Talip ŞAHİN, Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Eftal YETİMOĞLU, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gültekin SÜRÜL, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatma MALKOÇ AVCI ile Samsun Ticaret Borsası, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret Borsası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Terme Ticaret ve Sanayi Odası, Terme Ticaret Borsası ve Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası personelleri katıldı.

 

 

 

 

 

 

Okunma Sayısı: 2395
resim