12

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 72. Mali Genel Kurulu 11 Mayıs 2016 tarihinde M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, Ekonomi Bakanı Mustafa ELİTAŞ, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFENKCİ, Maliye Bakanı Naci AĞBAL, İçişleri Bakanı Efkan ALA, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay VURAL, bazı eski bakanlar, oda ve borsa başkanları ile diğer davetlilerin katılımıyla TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleştirildi.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 72. Genel Kurulu’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu esas zenginliğin girişimci ruh olduğunu ifade ederek, “Hedeflere ulaşmak istiyorsak, geride kalmak istemiyorsak, her gün bir önceki günden daha fazla çalışmak zorundayız” dedi. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan TOBB Başkanı ‘Türkiye hepimizin’ mesajı verdi.​

 

Genel Kurula Terme Ticaret Borsası'nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Haluk TRABZON, TOBB Delegemiz Murat KÜÇÜK, Meclis Başkanımız Bülent BERK ve Genel Sekreterimiz Emre KIZIL katılım gösterdi.

 

 

Okunma Sayısı: 1878
resim